Menü
Kosár tartalma

Hajápolók Blog RSS Feed

16 Mar Itt a szárazsamponok legújabb generációja, a Kérastase Fresh Affair
Zsuzsi 0 63
Annyira jó érzés az a tudat, hogy ha nincs elég időnk hajat mosni egy fontos találkozó előtt, van más lehetőségünk arra, hogy a frizuránk tökéletes legyen. Ez pedig a szárazsampon. Most pedig ön is ..
25 Feb A teljes Redken-paletta a webshopban - Most már nem csak férfiaknak
Zsuzsi 0 126
A Redken márka mindig is egyet jelentett a fiatalos, ugyanakkor igényes külső megjelenéssel. Webshopunkban eddig kizárólag az erősebbik nem képviselői válogathattak a termékek közül, ám mostantól a ..
18 Feb A TOP 10 Kérastase-termék - Ezeket szeretik legjobban a vásárlóink
Zsuzsi 0 86
„Most Loved”, vagyis leginkább kedvelt. Ezzel a két szóval jellemzi a Kérastase azt a 10 terméket, amelyet a vásárlók a legtöbbször választanak a termékpalettáról. Ez a TOP 10 termék a leggyakoribb ..
14 Jan Új termékek a szőke palettánkon – Íme, a Kérastase Blond Absolu Cicaextreme család négy új tagja
Zsuzsi 0 269
A szőke és szőkített haj ápolása nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a tincsek sárgulását, roncsolódását elkerülje, nagyon jó minőségű, prémium termékek szükségesek. A Kérastase Blond Absolu termékcsa..
03 Dec Varázslatos karácsonyi csomagok – Találja meg a kedvencét!
Zsuzsi 0 361
Ha valakit igazán szeretünk, olyan ajándékkal szeretnénk meglepni, ami igazán neki szól. A személyre szabott, magas minőségű hajápolás mindenki számára az egyik legjobb választás. A Kérastase a világ..
02 Nov A haj és a fejbőr öregedésének látható jelei ellen – Kérastase Chronologiste
Zsuzsi 0 282
Az, hogy kinek milyen a haja állapota, részben a génjeitől, az örökségétől függ. Vannak, akik nagyon szerencsések, és gyönyörű, egészséges hajkoronával áldotta meg őket a sors, másoknak komoly erőfe..
06 Oct Hosszú, egészséges hajra vágyik? Ismerje meg legújabb termékeinket, a hajvitaminokat!
Zsuzsi 0 387
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be a divat terén, más az ideálja. Egy dolog azonban biztos, mégpedig az, hogy az egészséges, hosszú, dús, gyönyörű haj mindenkinek tetszik, kivétel né..
10 Sep Így válasszon megbízható webáruházat - 5+1 fontos szempont
Zsuzsi 0 302
A karantén alatt soha nem látott méreteket öltött az online kereskedelem, bár még mindig sokan csak a készpénzes, személyes vásárlásban bíznak. Ez sajnos nem véletlen, hiszen rengeteg rossz tapaszta..
Tételek: 1 - 8 / 16 (2 oldal)

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email