Menü
Kosár tartalma

Hajápolók Blog RSS Feed

14 Jan Új termékek a szőke palettánkon – Íme, a Kérastase Blond Absolu Cicaextreme család négy új tagja
Zsuzsi 0 24
A szőke és szőkített haj ápolása nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a tincsek sárgulását, roncsolódását elkerülje, nagyon jó minőségű, prémium termékek szükségesek. A Kérastase Blond Absolu termékcsa..
03 Dec Varázslatos karácsonyi csomagok – Találja meg a kedvencét!
Zsuzsi 0 277
Ha valakit igazán szeretünk, olyan ajándékkal szeretnénk meglepni, ami igazán neki szól. A személyre szabott, magas minőségű hajápolás mindenki számára az egyik legjobb választás. A Kérastase a világ..
02 Nov A haj és a fejbőr öregedésének látható jelei ellen – Kérastase Chronologiste
Zsuzsi 0 191
Az, hogy kinek milyen a haja állapota, részben a génjeitől, az örökségétől függ. Vannak, akik nagyon szerencsések, és gyönyörű, egészséges hajkoronával áldotta meg őket a sors, másoknak komoly erőfe..
06 Oct Hosszú, egészséges hajra vágyik? Ismerje meg legújabb termékeinket, a hajvitaminokat!
Zsuzsi 0 282
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be a divat terén, más az ideálja. Egy dolog azonban biztos, mégpedig az, hogy az egészséges, hosszú, dús, gyönyörű haj mindenkinek tetszik, kivétel né..
10 Sep Így válasszon megbízható webáruházat - 5+1 fontos szempont
Zsuzsi 0 182
A karantén alatt soha nem látott méreteket öltött az online kereskedelem, bár még mindig sokan csak a készpénzes, személyes vásárlásban bíznak. Ez sajnos nem véletlen, hiszen rengeteg rossz tapaszta..
12 Aug Vastag szálú a haja? Így ápolja
Zsuzsi 0 340
Óriási odafigyelést igényel a vastag szálú, dús haj ápolása. Rengeteg sampon és balzsam fogy, mégis, ha nem megfelelő termékeket választunk, a haj összegubancolódik, nehezen kezelhetővé válik. Íme, ..
23 Jun Kérastase: az utolsó szó a hajápolásban – Melyik az ön terméke? 2. rész
Zsuzsi 0 247
A hajápolás hányadik helyen áll az ön szépséglistáján? Általában mindenkinél az elsők között foglal helyet, hiszen a haj és az arc az első, amiből egy másik ember benyomásokat szerezhet rólunk. A k..
08 Jun Kérastase: az utolsó szó a hajápolásban – Melyik az ön terméke? 1. rész
Zsuzsi 0 260
A hajápolás hányadik helyen áll az ön szépséglistáján? Általában mindenkinél az elsők között foglal helyet, hiszen a haj és az arc az első, amiből egy másik ember benyomásokat szerezhet rólunk.A roh..
Tételek: 1 - 8 / 13 (2 oldal)

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email