Menü
Kosár tartalma

Hajápolók Blog RSS Feed

09 Jun Megújuló termékek a tudatos környezetvédelem jegyében
Zsuzsi 0 63
Egyre több ember érez felelősséget a bolygónk védelme iránt. A tendencia a nagy és kis cégeket is érinti, egyre több vállalkozás gondolja úgy, többet tehetne a Földért. Természetesen a hasznosat öss..
04 May 7 új Kérastase-termék a vitalizált göndör hajért – Itt a Curl Manifesto
Zsuzsi 0 3669
Göndör a haja, de sosem elégedett a fürtökbe tömörülő, nehezen kezelhető tincsektől? Szeretné, ha a haja könnyen kezelhető, ragyogó és csodás lenne minden nap? Akkor a Kérastase Curl Manifesto termékc..
14 Apr Új, környezetbarát csomagolás a Hajápolók.hu-n
Zsuzsi 0 190
Amellett, hogy vásárlóink számára prémium minőségű hajápolási termékeket kínálunk, fontos számunkra Földünk védelme is. Ennek érdekében hamarosan egy olyan fontos lépést teszünk, amit már régóta ter..
16 Mar Itt a szárazsamponok legújabb generációja, a Kérastase Fresh Affair
Zsuzsi 0 174
Annyira jó érzés az a tudat, hogy ha nincs elég időnk hajat mosni egy fontos találkozó előtt, van más lehetőségünk arra, hogy a frizuránk tökéletes legyen. Ez pedig a szárazsampon. Most pedig ön is ..
25 Feb A teljes Redken-paletta a webshopban - Most már nem csak férfiaknak
Zsuzsi 0 210
A Redken márka mindig is egyet jelentett a fiatalos, ugyanakkor igényes külső megjelenéssel. Webshopunkban eddig kizárólag az erősebbik nem képviselői válogathattak a termékek közül, ám mostantól a ..
18 Feb A TOP 10 Kérastase-termék - Ezeket szeretik legjobban a vásárlóink
Zsuzsi 0 210
„Most Loved”, vagyis leginkább kedvelt. Ezzel a két szóval jellemzi a Kérastase azt a 10 terméket, amelyet a vásárlók a legtöbbször választanak a termékpalettáról. Ez a TOP 10 termék a leggyakoribb ..
14 Jan Új termékek a szőke palettánkon – Íme, a Kérastase Blond Absolu Cicaextreme család négy új tagja
Zsuzsi 0 326
A szőke és szőkített haj ápolása nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a tincsek sárgulását, roncsolódását elkerülje, nagyon jó minőségű, prémium termékek szükségesek. A Kérastase Blond Absolu termékcsa..
03 Dec Varázslatos karácsonyi csomagok – Találja meg a kedvencét!
Zsuzsi 0 422
Ha valakit igazán szeretünk, olyan ajándékkal szeretnénk meglepni, ami igazán neki szól. A személyre szabott, magas minőségű hajápolás mindenki számára az egyik legjobb választás. A Kérastase a világ..
Tételek: 1 - 8 / 19 (3 oldal)

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email