Menü
Kosár tartalma

Hajápolók Blog RSS Feed

06 Oct Hosszú, egészséges hajra vágyik? Ismerje meg legújabb termékeinket, a hajvitaminokat!
Zsuzsi 0 200
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be a divat terén, más az ideálja. Egy dolog azonban biztos, mégpedig az, hogy az egészséges, hosszú, dús, gyönyörű haj mindenkinek tetszik, kivétel né..
10 Sep Így válasszon megbízható webáruházat - 5+1 fontos szempont
Zsuzsi 0 104
A karantén alatt soha nem látott méreteket öltött az online kereskedelem, bár még mindig sokan csak a készpénzes, személyes vásárlásban bíznak. Ez sajnos nem véletlen, hiszen rengeteg rossz tapaszta..
12 Aug Vastag szálú a haja? Így ápolja
Zsuzsi 0 120
Óriási odafigyelést igényel a vastag szálú, dús haj ápolása. Rengeteg sampon és balzsam fogy, mégis, ha nem megfelelő termékeket választunk, a haj összegubancolódik, nehezen kezelhetővé válik. Íme, ..
23 Jun Kérastase: az utolsó szó a hajápolásban – Melyik az ön terméke? 2. rész
Zsuzsi 0 204
A hajápolás hányadik helyen áll az ön szépséglistáján? Általában mindenkinél az elsők között foglal helyet, hiszen a haj és az arc az első, amiből egy másik ember benyomásokat szerezhet rólunk. A k..
08 Jun Kérastase: az utolsó szó a hajápolásban – Melyik az ön terméke? 1. rész
Zsuzsi 0 204
A hajápolás hányadik helyen áll az ön szépséglistáján? Általában mindenkinél az elsők között foglal helyet, hiszen a haj és az arc az első, amiből egy másik ember benyomásokat szerezhet rólunk.A roh..
06 May Heti egyszer radírozzon!
Zsuzsi 0 303
A napi bőrápolási rutin része a tisztítás, a tonizálás, a hidratálás, amikor pedig szükséges, a radírozás. Gondolta volna, hogy nemcsak az arcbőrnek és a testnek van szüksége az elhalt hámsejtek elt..
29 Apr Kérastase Genesis - Szállj szembe a hajhullással
Henriett 0 274
A Kérastase Genesis az első olyan termékcsalád, amely a hajhullás mindkét típusát képes kezelni - a hajgyökerein, ill. a hajrostokon keresztül. Minden nő számára, minden életmódban...
01 Apr Hajhullás – Ön is tehet ellene
Zsuzsi 0 323
Tudta, hogy a hajunk minden tavasszal és ősszel megújul? Ilyenkor a hajhullás is felerősödik, ez teljesen természetes folyamat. Ám a stressz, a női hormonális problémák is okozhatnak hajhullást. Napo..
Tételek: 1 - 8 / 10 (2 oldal)

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email