Menü
Kosár tartalma

Szállítási információk

Megrendelései kiszállítását a GLS Hungary csomagküldő szolgálat végzi.

Normál szállítási díj: 1.690 Ft (25.000 Ft alatt, felette ingyenes)
Címzett kezébe - 1.990 Ft.: az így feladott csomagot csak konkrétan a címzett személynek adják át.


MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban (hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás).
Ha ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Ha fizetéskor a közvetlen banki utalást választotta, a futár a tranzakció teljesítése után kezdi meg a kiszállítást.


HONNAN TUDHATOK MEG BŐVEBB INFORMÁCIÓT A CSOMAGOMRÓL?

Csomagját összekészítés után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben is küldünk értesítést, valamint megtekintheti fiókjában, a rendelések menüpontban is a fuvarlevélszámot, mellyel nyomon követheti a rendelése útját. Amennyiben csomagja iránt érdeklődik vagy szeretne együttműködni a GLS futárszolgálattal, érdeklődjön elérhetőségeinken vagy telefonszámunkon hétköznap 08:00 és 16:00 között.


NEM TALÁLTA OTTHON A KÉZBESÍTŐ? INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOT MÉG ÁTVÉTELKOR ELLENŐRIZZE LE A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!

Ne mulassza el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni. Ha bármilyen sérülést észlel, ne vegye át! Ha van rá lehetősége, a futár előtt bontsa ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamáljon. Ha később veszi csak észre a sérülést, a GLS a reklamációt már nem fogadja el.


INGYENES SZÁLLÍTÁS

25.000 Ft összértékű vásárlás esetén a normál kiszállítás ingyenes!

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email