Menü
Kosár tartalma

Visszáru

Alapvető információk

Csomagolja be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, töltse ki a termék visszaküldés formot a fiókjában: termék visszaküldése. Ha az előző rendeléseim menüpont alatt a konkrét rendelésnél rákattint a visszáru gombra (visszafelé mutató nyíl), akkor több fontos információ is automatikusan kitöltésre kerül. Az űrlap kitöltése után rendelkezni fog egy visszáru azonosítóval, melyet fel kell tüntetnie a visszaküldött termék dobozán. A visszáru azonosító nélkül az ügyéntézés ideje megnövekedhet.

Címkézze fel a csomagot!

Amint visszaérkezik a csomagja és egyúttal feldolgoztuk kérelmét, automatikus e-mailben értesítjük. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén).

Fontos tudnivalók

Ha ugyanabban a dobozban küldi vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kapta - kérjük távolítsa el a régi címkét a dobozról!

A következő címre kérjük megcímezni a visszáru csomagot:

Hajápolók.hu webáruház - Webshippy, 2151 Fót, East Gate Business Park C/2. épület

Ha egyszerre egynél több terméket szeretne visszaküldeni, egy dobozban visszaküldheti őket. Ha egynél több csomagot szeretne visszaküldeni, mindegyikhez külön kódot kell létrehoznia és különálló szállítmányként kell őket feladni.

Ne felejtse el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni, ezért arra kérjük, hogy beszedendő összeget semmiképpen se írjon rá a csomagra!

Téves termék rendelése esetén a termék árát kreditként jóváírjuk a fiókjában (amennyiben bontatlanul, sérülés nélkül juttatja vissza hozzánk), melyet következő vásárlása során automatikusan jóváírunk a rendelés folyamán.

Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választotta, a vételárat oly módon is kaphatja vissza. Ha készpénzben vagy hagyományos átutalással fizetett a termék(ek)ért, a vételárat a visszáru formon, a megjegyzés mezőben feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha PayPalon vagy Bankkártyával fizetett, a pénzt elsősorban ezeken a fizetési platformokon keresztül kaphatja vissza. 

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email