Menü
Kosár tartalma

Általános szerződési feltételek

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!

A számla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

 • Bankkártya

 • Előre utalás, készpénz

  Amennyiben átutalással, vagy a Magnet Bank bármelyik fiókjában készpénzben fizet, úgy kérjük átutaláskor, befizetéskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék. A Magnet Banknál vezetett bankszámlánk száma: 16200247-10004146-00000000

 • Utánvétel (Magyarországon)

  Futárszolgálat igénybevétele Magyarország és az EU egész területén lehetséges.

  20.000.- Ft feletti megrendelés esetén cégünk nem számít fel szállítási díjat.

  Az online bankkártyás fizetések a Paylike, Barion, a SimplePay és a PayPal rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a Premium Beauty Services Kft.-hez nem jutnak el. A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  A szállítási idő

  1-3 munkanap a megrendelt termékek átutalással és utánvéttel való fizetése esetén. Átutalásos fizetésnél a rendelés összegének bankszámlánkra érkezésétől 1-3 munkanap. Bankkártyás fizetés esetén 1-3 munkanap.

  Csütörtökön délután illetve pénteken feladott megrendelés esetén a szállítás hétfőn történik meg.

  Csomagjaink összeállítását és termékeink kiszállítását a Webshippy Fulfillments Kiszervezett Webáruház Logisztikai Szolgáltató végzi.

  Regisztráció

  Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. Ha vásárolni szeretne, nem szükséges regisztrálnia magát. Viszont a regisztráció sok előnnyel jár. Pl. ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is, nem kell újra kitöltenie a szállításhoz szükséges információkat, egy kattintással újrarendelheti termékeit, nyomon követheti rendeléseit, több címre rendelhet egyszerre stb. Kattintson a Belépés gombra az oldal jobb-felső részében, majd adja meg a szükséges adatokat.

  Regisztrálás / belépés után ügyfélfiókjában módosíthatja személyes információit, kívánságlistát hozhat létre stb. Mindezt biztonságosan 256 bites SSL tanúsítvánnyal ellátott oldalon. (Keresse a kis lakatot böngészőjében)

  Távszerződés

  A szerződés tárgya a Premium Beauty Services Kft. internetes áruházában (hajapolok.hu) található valamennyi árucikk.

  Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

  Adataink:

  Cég képviselője: Gál Zoltán

  Ügyfélszolgálat: +36 1 655 5952

  Adóigazgatási szám: 26237950-2-19

  A megrendelő űrlap kitöltésével, elküldésével és annak Premium Beauty Services Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Premium Beauty Services Kft. 8200 Veszprém, Boksa tér 1/A. (Adószám: 26237950-2-19) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

  • A Szállító köteles kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
  • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítő részére kifizetni utánvétes fizetéskor.
  • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Veszprém Járásbíróság illetékességét kötik ki.
  • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

  A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat Premium Beauty Services Kft. nem iktatja.

  Vásárlás

  A megvásárolni kívánt termékeket a termékek lapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Kosár tartalma" vagy a "Fizetés" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.

  A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ismét áttekintheti megrendelését. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket, a fizetendő összeget! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

  A "Megrendelem" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.

  Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 655 5952-es telefonszámon.

  Megrendelésének leadásával Ön a hajapolok.hu vásárlója lesz.

  Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

  A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén Premium Beauty Services Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. Premium Beauty Services Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Áru visszaküldése esetén ki kell töltenie a termék visszaküldése űrlapot, melyet ügyfélfiókjában talál, a rendelés adatai, részletei résznél (gomb - visszáru). Az űrlap kitöltése után rendelkezni fog egy visszáru azonosítóval, melyet fel kell tüntetnie a visszaküldött termék dobozán. A visszáru azonosító nélkül az ügyintézés ideje megnövekedhet.

  A felelősség korlátozása

  A hajapolok.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

  Premium Beauty Services Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a hajapolok.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

  Premium Beauty Services Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a hajapolok.hu webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

  A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

  Egyedül a vásárló felelős a hajapolok.hu webáruházhoz való kapcsolódásáért és a hajapolok.hu áruházban való vásárlásért.

  Premium Beauty Services Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

  Premium Beauty Services Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a hajapolok.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

  Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a hajapolok.hu webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

  Premium Beauty Services Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Premium Beauty Services Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

  Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, Premium Beauty Services Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

  Adatvédelem

  Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

  Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt pl. szállítók. Ekkor azonban, az alvállalkozók cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatvédelemről részletesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban olvashat.

  Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

  Név
  Email