VESSEN VÉGET A HAJ TÖREDEZETTSÉGÉNEK ÉS A FESTETT SZÍN ELVÁLTOZÁSÁNAK! 

A L'oréal Professionel Metal Detox termékcsalád akár 99%-kal csökkenti a haj töredezettségének kockázatát és megbízható, hosszan tartó színeredményeket biztosít*. (*A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon és pakolás együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.)

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

Tudta, hogy a hajszálakban lerakódó fémek növelhetik a hajtöredezés kockázatát, és megbízhatatlanná tehetik a hajfestés, balayage és világosítás során elérhető színeredményeket? A Metal Detox, a L’Oréal Professionnel Paris innovációja, bemutatja azt a hajápolási rutint, amely segít eltávolítani a hajból a fémrészecskéket, hogy megvédje a hajat a töredezéstől, és megbízható színeredményeket biztosítson hajfestés, balayage és világosítás során.


OTTHONI HAJÁPOLÁSI RUTIN

Szeretné, ha új hajszíne vagy balayage frizurája hosszú távon is olyan tökéletes maradna, mint a fodrásznál tett látogatás napján? Szeretné ezzel egy időben haja töredezésének kockázatát is csökkenteni? Próbálja ki a Série Expert Metal Detox hajápolási protokollt!


  1. Metal Detox professzionális előkezelő ápoló A termékben található Glicofiller technológiának köszönhetően előzetes ápolást nyújt a hajnak a mosás előtt – feltöltve a hajszálak felszínén található mikroszkopikus repedéseket.
  2. Metal Detox fémrészecskék elleni tisztító krémsampon Az egészséges és ragyogó hajért, valamint a tartós hajszínért, amelynek gazdag és krémes állaga ápolja a festett és sérült hajat.
  3. Metal Detox fémrészecskék lerakódásától védő pakolás Festett és sérült hajra, amely segít megakadályozni a fémrészecskék újbóli lerakódását a hajban.
  4. Metal Detox koncentrált összetételű olaj Megakadályozza a fémrészecskék lerakódását, táplálja és csökkenti a haj töredezésének kockázatát.
  5. Metal Detox magas fokú védelmet és hővédelmet biztosító ápolókrém Megvédi a hajat az oxidációtól, az UV-sugárzás okozta károsodástól, valamint a fésülés és a hő káros hatásaitól.

A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhelyünk vizének minőségétől, valamint a hajunk porozitásától. Még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a hajban. 


Glicoamine molekulával gazdagított, szabadalmaztatott technológia. A Glicoamine molekula elég kisméretű ahhoz, hogy bejusson a hajszálak belsejébe, és ott célzottan semlegesítse a fémrészecskéket. A fémrészecskék, amelyek fokozhatják a hajtöredezés kockázatát, a víz közvetítésével kerülnek a hajrostokba. A hajrostok a festési, balayage és világosítási szolgáltatásokat követően érzékenyebbek, és hajlamosak több fémrészecskét magukba szívni a vízből. A Metal Detox védelmet nyújt a hajnak, és segít megakadályozni a hajrostok károsodását.


Kezdje el még ma a haja megfelelő ápolását. Ehhez minden segítséget és minőségi terméket megtalál a honlapunkon.

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEKÉRT NÉZZEN KÖRÜL  WEBÁRUHÁZUNKBAN!