Menü
Kosár tartalma

A webáruházról

still the salon veszprém

Szakmai partnerünk: Vigh Ildikó

Ildikót - aki az Egyesült Államokban, egy neves Las Vegas-i szalon oktatási vezetője volt -, a Las Vegas Life magazin felmérése alapján 2004-ben az év fodrászának választották.

Hogy miért választottunk egy ismert, elismert nevet partnerünknek?

Webáruházak minden nap nyílnak Magyarországon és az egész világon egyaránt. De a legtöbbjük meg sem éri az első éves évfordulót. Mert nem könnyű eligazodni az oldalakon, mert nem találjuk biztonságosnak, mert nem győzzük kivárni míg a megrendelt áru megérkezik hozzánk. Azért nyitottuk a hajapolok.hu webáruházat, hogy megmutassuk, lehet ezt máshogy is csinálni.

Vigh Ildikót kértük fel partnerünknek, hogy tapasztalatával, ötleteivel segítse munkánkat. Tehetségét, szaktudását egy olyan országban is a legjobbak közt tartják számon, ahol a vendég mindenek felett áll, ezért biztosak lehetünk benne, ha nevét adja valamihez, akkor az garanciát jelent nem csak Magyarországon, de az egész világon egyaránt.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő árukínálattal igyekszünk vásárlóink kéréseit teljesíteni. Szeretnénk felkérni Önöket, hogy javaslataikkal segítsék munkánkat: Önöktől szeretnénk hallani, hogyan tehetnénk még jobbá szolgáltatásainkat. Vásárlásait gyorsan, kényelmesen, biztonságosan intézheti otthonról, munkahelyéről.

Hogy mit szállítunk raktárainkból?

Többek közt samponok, balzsamok, maszkok, lotionok, emulziók, hajlakkok, hajhabok, hajzselék, tonikok, fényvédő krémek és mindenféle "hajravaló".

Bizunk benne, hogy úgy fogják továbbadni honlapunk címét, mint ahogy mi szeretnénk megfelelni elvárásaiknak.


A szolgáltatás minőségéért és a vásárlási élményért, biztonságért személyesen vállalom a garanciát.

Üdvözlettel,
Gál Zoltán
Director of Operations

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Ha szeretne értesítést kapni, amikor ismét rendelhető lesz, kérjük adja meg email címét.

Név
Email