Kényeztesse haját luxus ápolással és fedezze fel a Kérastase legkedveltebb termékeit! 

A Kérastase ikonikus termékei nemzetközi szinten a legkeresettebb termékek: hajtípustól függetlenül több ezer nő és férfi kedvenc termékei. Aktív és ritka hatóanyagaik kiemelkedő minőségű eredményeket biztosítanak. Ezek a TOP termékek a leggyakoribb hajproblémákra kínálnak megoldást, köztük mindenki megtalálja, amire szüksége van. Ismerje meg őket ön is!


Elixir Ultime Original olaj


Táplálás - Hővédelem - Hajerősítés

Luxus minőségű olajokat tartalmazó többfunkciós hajápoló olaj, bármilyen hajtípus ápolásához. Hidratáló hajápoló olajszérum, amely optimális mértékben táplálja a hajat, és visszaadja vitalitását. Az Elixir Ultime hajolaj leginkább a fényét vesztett, élettelen, szálkás és durva tapintású haj ápolására és regenerálására lett kifejlesztve. A benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően tökéletesen puhává és selymesé varázsolják a hajszálakat!


Blond Absolu Cicaflash tej


Töredezés gátlás - Hidratálás - Selymes tapintás

Hialuronsavval és havasi gyopár kivonattal gazdagított balzsam bármilyen típusú szőke hajra. Intenzíven hidratálja a hajszálakat, és azonnal helyreállítja a haj tápláltságát. A hialuronsav belülről tölti fel és gyógyítja a hajrostok repedéseit, javítja a hajszálak felszínének minőségét, illetve egységesíti a hajrostok felszínét, a havasi gyopár üde, halhatatlan virágként ismert növény - antioxidáns hatású, óvja a hajat a sérülésekkel szemben, puhítja és nyugtatja az igénybevett hajrostokat.


Nutritive 8H Magic Night szérum


Táplálás - Könnyű fésülhetőség - Selymes tapintás

A Kérastase 8H Magic Night Serum egy rendkívül tápláló, szépítő éjszakai szérum, amelyet száraz hajra terveztek. Ez az azonnali hatású, könnyű, nem zsíros formulájú éjszakai ápolószérum polimereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a haj kiszáradását. A hajat alapvető tápanyagokkal látja el a még intenzívebb táplálás és erősítés érdekében. Ez a varázslatos, nyolcórás hatású éjszakai hajszérum alvás közben revitalizálja és regenerálja a száraz hajat, és megvédi a párnához való súrlódás okozta károsodástól.


Genesis hajhullás elleni szérum


Töredezettség csökkentés - Táplálás - Hajszépítés

Napi használatra ajánlott hajhullás elleni hajerősítő szérum meggyengült hajra, amely a gyakori fésülés miatt kialakuló töredezettségtől hullásra hajlamossá válhat. Aminexil-lel, havasi gyopár őssejtekkel, valamint gyömbér gyökér kivonattal gazdagított egyedülálló összetétele növeli a hajrostok ellenállóképességét, aminek köszönhetően minimálisra csökkenti a hajhullás kockázatát és maximalizálja a haj szépségét. Segít, hogy a hajhagymák „megkapaszkodhassanak” a fejbőrben és optimális környezetet teremt az új hajszálak növekedéséhez. Napról napra megerősíti a fejbőr természetes bőrbarrier funkcióját. Géles textúrájának köszönhetően könnyen alkalmazható és nem folyik le a fejbőrről. A haj erősebbnek, szebbnek és egészségesebbnek látszik.

Töredezésgátlás - Hővédelem - Sima hajfelszín

Beszárításhoz ajánlott hővédő termék, amely táplálja a hajrostokat, sima felszínű, fényesen ragyogó hajat eredményez. Intenzíven regenerál, egységesíti és kisimítja a hajszálakat. A termikus védelmet nyújtó krém a hő hatására aktiválódik, ennek köszönhetően amíg belülről megerősíti, addig kívülről újjáépíti a hajszálakat. Ezzel együtt védelmet biztosít a hő káros hatásaitól és töredezettségeitől is! Megkönnyíti a haj szárítását, illetve hő hatására történő formázását is. 

Hidratálás - Fényfokozás - Revitalizálás

Nélkülözhetetlen revitalizáló pakolás a hajhossz és a hajvégek ápolásához. Azonnal megújítja a hajat, tartós hidratálást biztosít, valamint selymes tapintást és ragyogó fényt ad. Óvja a hajat a szöszösödéstől, és visszaadja fényűző volumenét és rugalmasságát. A Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant hatékony formulájának köszönhetően segít azonnal megújítani a hajrostok szerkezetét. A haj tündöklő fényű, erős, mindemellett a tearózsa, a balsafa, valamint a pézsma elegáns tónusaiban illatozik.

Kezdje el még ma a haja megfelelő ápolását. Ehhez minden segítséget és minőségi terméket megtalál a honlapunkon.

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEKÉRT NÉZZEN KÖRÜL WEBÁRUHÁZUNKBAN!