Az 1984-ben létrehozott Nutritive nemcsak a Kérastase ikonikus termékcsaládjává vált, hanem  a száraz haj elengedhetetlen kelléké is. Most az új Nutritive innovatív és erőteljesebb formulákat mutat be, az alap ápoláson túl küzd a tápanyaghiány és a töredezett hajvégek ellen.

EGÉSZSÉGES RITUÁLÉ SZÁRAZ HAJRA ÉS TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE

MIT JELENT A SZÁRAZ HAJ?A száraz haj problémái a tápanyaghiány miatt merülnek fel. A száraz hajnak sérült a kutikulája, és a hajszálak elveszítik alap építőköveiket - a fehérjéket és a lipideket. A Nutritive megoldja a szárazságot a fejbőrtől kezdve a hajszálakon keresztül a töredezett hajvégekig. Minden hajtípusnak kínál megoldást.

TÁPLÁLJA AZ ÁLMAIT!A növényi alapú fehérjék alap tápanyagokkal látják el a hajat. A niacinamid erősíti a szálak védőbarrierjét a hosszantartó egészség érdekében. A vitaminok keveréke fokozza a formula tápláló és erősítő tulajdonságait.

+85% mélytáplálás*
+58% puhaság**
-62% töredezett végek**

*Műszeres vizsgálat a Bain Satin Riche, Masquintense, Nectar Thermique használata után.
**Műszeres vizsgálat a Bain Satin Riche használata után.

Válassza ki az Ön hajához leginkább illő hajápolási rituálét!


RITUÁLÉ SZÁRAZ HAJRA ÉS TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE


 1. Bain Satin hajfürdő a száraz haj táplálására és hidratálására tervezték.
 2. Lait Vital kondicionáló hatóanyagai mélyen behatolnak a hajszálakba, hidratálják azokat és lezárják a kutikulát, hogy a nedvesség minél tovább a hajban maradjon.
 3. Lotion Thermique hővédő permet revitalizálja a hajszálak belső részét, nedvességet, rugalmasságot és táplálást biztosítva, miközben védi őket akár 230°C-ig.
 4. Nutri-Supplement Split Ends hajszérum egy rendkívül tápláló, száraz hajra kifejlesztett, töredezett hajra való szérum. Száradásgátló polimereket tartalmaz, amelyek lezárják a száraz hajvégeket és megakadályozzák a göndörödést.


RITUÁLÉ RENDKÍVÜL SZÁRAZ HAJRA ÉS TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE


   1. Bain Satin Riche hajfürdő mélyen tisztítja és helyreállítja a rendkívül száraz hajat.
   2. Masqueintense Riche hajmaszk azonnal ragyogó fényt, rugalmasságot és szaténfényt kölcsönöz.
   3. Nectar Thermique hővédő krém védi a száraz hajat a hőkezelés alatt. Táplálja a hajat, könnyebben fésülhetővé teszi.
   4. Nutri-Supplement Split Ends hajszérum egy rendkívül tápláló, száraz hajra kifejlesztett, töredezett hajra való szérum. Száradásgátló polimereket tartalmaz, amelyek lezárják a száraz hajvégeket és megakadályozzák a göndörödést.


   ULTRA KONCENTRÁLT SZÉRUM A TÖREDEZETT HAJVÉGEKRE   Készen áll feladni a töredezett végeket? Mielőtt levágná azokat, nézze meg Nutritive Split Ends hajszérumot.

   2x kevesebb töredezett hajvég*
   4x több töredezett hajvégek megelőzése*
   +61% azonnali hidratálás és 72 órás táplálás*
   +99%-kal erősebb haj*

   *Műszeres vizsgálat a Nutri-Supplement töredezett hajvégek szérum használata után.