A Redken márka mindig is egyet jelentett a fiatalos, ugyanakkor igényes külső megjelenéssel. Webshopunkban eddig kizárólag az erősebbik nem képviselői válogathattak a termékek közül, ám mostantól a hölgyek is szemezgethetnek kedvükre.

Egy fantasztikus márka női oldala érkezett webáruházunkba. Bármilyen hajproblémával küzd is, bizonyára felfedezi a megannyi termék között azokat, amelyek megoldást jelentenek. Cikkünkből megismerheti a Redken teljes termékpalettáját, ami mostantól elérhető a www.hajapolok.hu-n.

REDKEN ALL SOFT – Száraz, töredezett hajra


A száraz, töredezett haj felülete általában károsodott, hidratálásra, feltöltésre van szüksége. A Redken All Soft hajápoló termékek értékes fehérjéket és aminosavakat juttatnak a hajszálakba, amelyek segítenek helyreállítani a szerkezetében és felszínén keletkezett károsodásokat, a hidratáló hatóanyagok pedig visszaállítják és egyensúlyban tartják a haj természetes vízháztartását. A haj bársonyos tapintásúvá, könnyebben kezelhetővé, rugalmasabbá és fényesebbé válik.

REDKEN CERAFILL - Ritkuló hajra, hajhullás ellen


A hajhullás nagyon sok nő életét keseríti meg, akár várandósság és szoptatás után, akár változókorban. Ez a probléma azonnali kezelést kíván! A Redken Cerafill termékek a ritkuló haj intenzív ápolására lettek kifejlesztve. Kezelik a hajvesztést kiváltó okokat, a tövüktől egészen a végükig ápolják a hajszálakat, és sűrűbb, teltebb, erősebb hajat eredményeznek.

REDKEN COLOR EXTEND – Festett hajra


A festett haj különleges ápolást igényel, mivel, ha ezt nem kapja meg, akkor a hajszálak fakóvá, töredezetté válhatnak. A minőségi Redken Color Extend hajápoló termékeket kifejezetten a festett hajszín megóvására fejlesztették ki. Szőke hajszínhez válassza a Blondage termékcsalád tagjait, míg barna hajszín esetében a Brownlights termékeket, más hajszínek megőrzéséért a Magnetics a jó választás.


REDKEN CURVACEOUS – Hullámos és göndör hajra


A csodás göndör frizura már nem csak álom! A Redken segít megzabolázni a dús, hajat, ugyanis a Curvaceous termékcsaládot kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy a hullámos és göndör haj viselői a legmegfelelőbb ápolás mellett a lehető legtöbbet hozhassák ki fürtjeikből. A Redken egyedülálló Curl Memory Complex és IPN technológiáját ötvöző Curvaceous termékek segítenek a göndör, illetve hullámos tincsek összegubancolódásának megakadályozásában, illetve erősítik, táplálják, hidratálják, könnyen kezelhetővé és csodálatosan fényessé varázsolják a hajat.


REDKEN DIAMOND OIL GLOW DRY – A ragyogó hajért, a könnyebb hajszárításért


A Redken Diamond Oil Glow Dry hajápoló termékek felgyorsítják a hajszárítást, könnyen kifésülhetővé teszik a hajat és gyémánt fényt kölcsönöznek terhelés nélkül, minden hajtípusnak.


REDKEN EXTREME – Töredezett, sérült, meggyengült hajra


A Redken Extreme termékcsaládot kifejezetten a töredezett, sérült, meggyengült haj ápolására fejlesztették ki. A termékcsalád tagjai olyan speciális fehérjéket tartalmaznak, amelyek segítenek megerősíteni a sérült hajat és megakadályozni annak töredezését. A termékek együttes használatával 75%-kal csökkenthető a haj töredezettsége.


REDKEN FRIZZ DISMISS – Rakoncátlan, száraz, nehezen kezelhető hajra


Amikor a haj száraz, nehezen kezelhető, akkor nagyon nehéz dolgunk van. A Redken Frizz Dismiss termékcsalád kíméletes megoldást kínál a rakoncátlan, önálló életet élő, száraz, nehezen kezelhető haj ápolására és kisimítására. A nátriumklorid- és szulfátmentes Frizz Dismiss termékek védik a hajat a hő és a pára nem kívánt hatásaitól.


REDKEN HIGH RISE VOLUME – Maximális volumen és tartás


Mennyi bosszúságot tud okozni a vékony szálú, folyton lelapuló haj! Itt a megoldás! A Redken High Rise Volume termékcsalád egyedülálló összetevői – a hajszálakat feltöltő filloxane, a hajat selymesen puhává varázsoló polimerek és a hajtöveket látványosan megemelő szilikon-polimerek – csodálatos volument és szép tartást kölcsönöznek a hajnak. Intsen búcsút a lelapuló hajnak!


REDKEN SCALP RELIEF – Fejbőr problémák ellen


Az egészségtelen haj egyik okozója az egészségtelen, érzékeny, viszkető, netán zsírosodó fejbőr. A Redken Scalp Relief termékcsalád segítséget nyújt a fejbőr és haj problémáival szemben. Használja a Redken professzionális hajápoló termékeket a gyönyörű, sűrű és egészséges tincsek visszaszerzéséért! A Scalp Relief kitűnő választás a zsíros és érzékeny fejbőr kíméletes és mégis alapos tisztítására. Használja a termékeket igény szerint!


REDKEN ONE UNITED – 1 termék, 25 hasznos előnnyel


Ha eddig még nem hitt a csodákban, ez mostantól megváltozik – legalábbis, ami a haját illeti! A Redken One United multifunkciós hajápoló, egy többcélú spray, amely megkönnyíti haja kezelését, és gátolja annak károsodását. Ez azonban csak töredéke a sampon kínálta előnyöknek, melyek révén bizonyára rendszeres hajápolásának nélkülözhetetlen részévé válik.


REDKEN HAJFORMÁZÓK


Ugye ön is vágyik a tökéletes hajformázóra? Nagyon nehéz megtalálni a hajtípushoz való hajrögzítőt, ám a Redken ebben is segít. Párataszítás, nedvesség elleni védelem, azonnali fixálás, könnyű formázás. Csak győzzön választani!

A megannyi Redken szupertermék közül bármikor rendelhet webáruházunkból, a megfelelő linkre kattintva.