Ha valakit igazán szeretünk, olyan ajándékkal szeretnénk meglepni, ami igazán neki szól. A személyre szabott, magas minőségű hajápolás mindenki számára az egyik legjobb választás. A Kérastase a világ élvonalába tartozó hajápolási márka. Lepje meg szeretteit csodás karácsonyi csomagjainkkal! 

Szőkített, melírozott vagy ősz hajra

A szőkített, hideg szőke és ősz haj szépségének megőrzése mindig kihívás. A nem kívánatos, sárgás árnyalatok kiküszöbölése sokszor valódi harc a nem megfelelő termékekkel. A Kérastase erre is kínál megoldást.

1. KÉRASTASE BLOND ABSOLU KARÁCSONYI CSOMAG SZŐKE, MELÍROZOTT HAJRA

A csomag három, teljes kiszerelésű Kérastase hajápoló terméket tartalmaz, amelyek együttes használata csodát tesz a szőkített és a melírozott, valamint a természetes szőke hajjal is.

Azonnal semlegesíti a sárga szőkítési alapot, megőrzi a szőke haj hideg tükröződő fényeit és ellenállhatatlan ragyogást, puhaságot ad a hajnak.

Ez a hajban maradó hajerősítő, hővédő szérum szőkített és melírozott hajra jelent megoldást. Azonnal megújítja a hajszálak sérült területeit, puha és könnyed érzést biztosít a tökéletes szőke hatásért, hővédelmet biztosít akár 230 Celsius fokig.

Intenzív hatású hajápoló tej szőkített és melírozott hajra. Egyesíti magában a tápláló hajmaszkok erejét és a kondicionálók könnyed érintését. Azonnal megújítja a hajszálak szerkezetét és puhává varázsolja a hajat. Óvja a sérülésekkel szemben, mélyrehatóan ápolja a hajrostokat és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené.

2. KÉRASTASE BLOND ABSOLU TRAVEL SIZE KARÁCSONYI CSOMAG SZŐKE, MELÍROZOTT HAJRA

Igaz, hogy az utazások most korlátozva vannak, de nem lesz ez mindig így. Minden nőnek szüksége van egy szuper utazó méretű hajápoló csomagra. Akár most karácsonyra ajándékba is kaphatja valaki, aki szeret utazni.

  • Kérastase Blond Absolu Bain Lumière Travel Size sampon 80 ml

A Kérastase Blond Absolu Bain Lumière hidratáló sampont kifejezetten a szőkített vagy melírozott haj ápolására fejlesztették ki. Intenzíven erősíti a hajszálakat, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket a hajból, biztosítva ezzel a tündöklő és ragyogó megjelenést.

  • Kérastase Blond Absolu Sérum Cicaplasme Travel Size szérum 75 ml

Azonnali hatással kisimítja a hajszálakat, helyreállítja azok sérült részeit, és óvja őket az UV-sugárzás és a magas hőmérséklet ellen.

  • Kérastase Blond Absolu Fondant Cicaflash Travel Size tej 45 ml

Intenzív hidratálás, fény és ragyogás utazás alatt is! A Kérastase Blond Absolu Cicaflash mélyápoló egy tejes világosító gél, ami kondicionáló jellegű erősítő hajpakolás hatásával bír, így a haj azonnal ragyogóbbá, egységesebbé és lágyabbá válik.

A haj és a fejbőr öregedésének látható jelei ellen

Az, hogy kinek milyen a haja állapota, részben a génjeitől, az örökségétől függ. Vannak, akik nagyon szerencsések, és gyönyörű, egészséges hajkoronával áldotta meg őket a sors, másoknak komoly erőfeszítésbe kerül elérni az áhított célt. Helyes hajápolással azonban ön is sokat tehet azért, hogy a haja ragyogó, a fejbőre egészséges legyen.

KÉRASTASE CHRONOLOGISTE KARÁCSONYI CSOMAG HAJMASZKKAL

Ez a hajfürdő sampon intenzív hidratálással és táplálással biztosítja a haj fényűző újjászületését. Gyengéden eltávolítja a fejbőrről és a hajról a szennyeződéseket, aminek köszönhetően a haj ellenállóvá, ragyogóan fényessé és selymes tapintásúvá válik.

Revitalizáló, mélyápoló pakolás intenzív és hosszan tartó tápláló, valamint hidratáló hatásaival új életre kelti a megfáradt hajat. Óvja a szöszösödéstől, hatszor nagyobb fényt biztosít a számára és visszaadja fényűző volumenét, rugalmasságát. Segít megújítani a hajrostok szerkezetét.

Ez a hajban maradó szépítő, hővédő tej egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak és megóvja a hő káros hatásaitól egészen 230°C-ig. Hatóanyagai segítenek lezárni a hajszálak kutikuláját, ezáltal bársonyosan puha tapintást biztosítanak a hajnak.

Göndör, nehezen kezelhető hajra

A dús, göndör hajkorona sokak álma, ugyanakkor nem könnyű vele bánni. A Kérastase Discipline termékcsaládja csodásan kezelhetővé teszi a göndör fürtöket, ugyanakkor selymes és könnyen fésülhető is lesz a haja. R-ceramiddal, aminosavakkal, pro-keratinnal, búzafehérje-származékkal dúsított formulákkal válik a haja álomszéppé.

KÉRASTASE DISCIPLINE KARÁCSONYI CSOMAG HAJMASZKKAL

A könnyű sampon gyengéden tisztítja és táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A hajszárítást és hajvasalást könnyíti, védi a tincseket a hőkárosodástól. A Bain Fluidéaliste sampon göndör, hullámos, nehezen kezelhető és szöszösödésre hajlamos hajra alkalmazható.

Ez a hajpakolás tökéletes kiegészítője a nehezen kezelhető haj ápolásának. Akár sűrű és göndörödésre hajlamos, akár vékonyszálú, de nehezen kezelhető a hajkoronája, ez a maszk garantáltan segít újra simává, fényessé és könnyen fésülhetővé varázsolni.

A luxus hajápolás elengedhetetlen összetevője, hiszen rendszeres használata gondoskodik a haj simaságáról és puhaságáról, különleges összetételének köszönhetően védi a hőtől, így a különféle hajformázó eljárások sem roncsolják és szárítják ki többé a hajat.

A hajhullás megfékezéséért

Talán ez az a probléma, amitől senki sem menekülhet élete folyamán. A nőknek is szembe kell nézniük ezzel, de van megoldás! A Kérastase Genesis segít a hajhullás megfékezésében, és akár a megelőzésben is. Karácsonyra is kiváló választás.

1. KÉRASTASE GENESIS KARÁCSONYI CSOMAG

Sampon vékony szálú, normál és zsírosodásra hajlamos hajra, amely a hajrostok meggyengülése következtében hajlamos a hajhullásra. Gyengéden tisztítja a hajat Ideális környezetet teremt a haj egészséges növekedéséhez és megakadályozza a haj töredezése következtében jelentkező hajhullást

Hajerősítő balzsam vékony szálú és normál hajra. Hidratálja a fejbőrt. Megerősíti a hajrostokat és segít megakadályozni azok töredezését. A haj ellenállóbb lesz és nem hullik ki. Hidratálja és erősíti a hajat anélkül, hogy elnehezítené.

Ez a hővédő krém-spray a meggyengült, hajhullásra hajlamos hajra készült, táplálja és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Segít megelőzni a haj szöszösödését és a hajszálak töredezését. Csökkenti a hajhullás kockázatát. Óvja a hajat sérülésektől. Hővédelmet nyújt egészen 230 °C-ig.

2. KÉRASTASE SPÉCIFIQUE AMINEXIL BOX HAJHULLÁS ELLENI KEZELÉS 42X6 ML + PREVENTION SAMPON CSOMAG RITKULÓ HAJRA

A Kérastase Amnexil Force R szérum-kúra a tökéletes partner a hajhullás elleni küzdelemben. Csökkenti a hajhullás intenzitását és serkenti a haj növekedését. Eredményesen küzd a hajhullás és a problémás fejbőr ellen a PP és B8 vitaminok felhasználásával, valamint argininnel, amely stimulálja a fejbőr vérkeringését és megerősíti minden hajszál tartását.

Ez a sampon a hajhullás elleni kezelés első lépéseként készíti fel a hajszálakat és a fejbőrt. A hajhullást megelőző sampon stimulálja a hajszálak mennyiségének növekedését a gyönyörű és dús hajkorona elérése érdekében.

Száraz, érzékeny hajra és fejbőrre

A száraz, töredezett haj ápolatlan benyomást kelthet, ezért fontos, hogy megfelelően ápoljuk. Olyan termékekkel, amelyek feltöltik a hajszálakat, egészséges kinézetűvé teszik a hajat és táplálják a fejbőrt.

KÉRASTASE NUTRITIVE KARÁCSONYI CSOMAG HAJMASZKKAL

Ez a sampon azoknak ajánlott, akiknek nagyon könnyen kiszárad, és ezáltal töredezik a hajuk. A benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően tökéletesen puhává és selymesé varázsolja a hajszálakat.

Ez a pakolás mélyen táplálja a hajat, megvédi a környezeti hatások okozta kiszáradástól. A maszk használatával a haj fényes és lágy, könnyen kifésülhető lesz. Nem nehezíti el a tincseket.

Segít a száraz fürtök regenerálásában, miközben visszaállítja a száraz haj egészségét, fényét és puhaságát, valamint megelőzi a haj később kiszáradását.

A festett haj színeinek megőrzéséért

Egy jól festett haj igazán kiemelheti viselője vonásait, ugyanakkor a festett haj folyamatos törődést igényel. A Kérastase karácsonyi csomaggal készült, hogy ezt játszi könnyedséggel kivitelezhesse.

KÉRASTASE REFLECTION CHROMATIQUE KARÁCSONYI CSOMAG FESTETT HAJRA

Ez az ápoló sampon festett vagy melírozott hajra készült. Hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.

Multi-védelmező ápolás festett vagy melírozott hajra. A minőségi Kérastase Reflection Chromatique kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét, és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.

  • Kérastase Reflection Fluide Chromatique krém 125 ml

Az öblítést nem igénylő hajápoló kiemeli a hajszín intenzitását, gyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnak, sűrűbbé és erősebbé teszi azt.

A gyorsabb hajnövekedésért

Amikor valaki hosszú hajra vágyik, már 1-2 cm-nek is nagyon tud örülni. A Kérastase karácsonyi csomagja gyorsabbá teszi a hajnövekedést, ápolja a hajat és a fejbőrt.

KÉRASTASE RESISTANCE EXTENTIONISTE KARÁCSONYI CSOMAG

Ez a kiváló sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, visszaadja a haj természetes szépségét. Tisztítja a hajat és a fejbőrt, serkenti a hajnövekedést, regenerál és táplál, finoman illatosít.

Ez a csodás hajpakolás elengedhetetlenül hozzátartozik a hajápoláshoz. Kényezteti a hajat, miközben regenerálja azt. Intenzíven hidratál, így a haj selymes tapintásúvá válik.

Hővédő ápoló géles krém azonnal helyreállítja és begyógyítja a sérült hajszálakat. Teljes hosszában tartósan támogatja a haj egészséges megjelenését. Ráadásul aktív összetevőkben gazdag összetétele hatékony védelmet nyújt a hajnak szárítás, valamint hő segítségével történő hajformázás során, így megelőzi a károsodást. A haj erősebbé és ellenállóbbá válik.

A mindennapi táplálásért

Hajunknak minden nap szüksége van megfelelő ápolásra, egészen a hajtövektől a hajvégekig. A Kérastase megoldása erre is nagyszerű!


KÉRASTASE RESISTANCE FORCE ARCHITECTE KARÁCSONYI CSOMAG HAJMASZKKAL

Mélyen tápláló sampon, mely különleges tápláló formuláival kombinálva aktiválja a sampon összetevőit, így ápolva rendkívül hatásosan a hajat a tövektől a hajvégekig.

A mindennapi használatra alkotott hajápolót a kifejezetten meggyengült, sérült hajra alkották meg. Újraépíti a hajkorona belső szerkezetét, miközben hihetetlenül lágy tapintást és ragyogást nyújt a sérült hajnak. A haj puhává, ellenállóvá válik. Gátolja a töredezettséget. Újraépíti és erősíti a hajszárakat.

A termikus védelmet nyújtó krém, ami a hő hatására aktiválódik, ennek köszönhetően még belülről megerősíti, addig kívülről újjáépíti a hajszálakat. Ezzel együtt védelmet biztosít a hő káros hatásaitól és töredezettségeitől is. Megkönnyíti a haj szárítását, illetve hő hatására történő formázását is. A krém használatával tartós eredmény érhető el, ami akár még öt hajmosás után is érezhető.

Válasszon karácsonyra Kérastase-ajándékot szeretteinek! Csomagjainkat elérheti a linkekre kattintva. Boldog, békés karácsonyi ünnepet kívánunk, békét, megnyugvást és szeretetet!