A szőke és szőkített haj ápolása nem egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a tincsek sárgulását, roncsolódását elkerülje, nagyon jó minőségű, prémium termékek szükségesek. A Kérastase Blond Absolu termékcsalád hidratál, védi a hajszálakat. A család most négy új taggal bővült a szélesebb körű kiszolgálás és a teljesebb ápolás érdekében. Ismerje meg őket!

Szőkítés után csökken a zsírsavak mennyisége a hajban, romlik a hajrostok szerkezete, a kutikula megnyílik és meg is gyengül. A szőkítő termékek törékennyé, rugalmatlanná és szárazzá teszik a hajat, mivel eltávolítják a haj pigment és protein rétegeit. A haj elveszíti fényét és hajlamossá válik a töredezésre. Minden nő olyan extrém ápolásra vágyik, amely helyreállítja a haj sérüléseit, egyben erőssé, puhává és fényessé varázsolja a hajkoronát.

A megoldás a Kérastase Blond Absolu Cicaextreme termékcsalád!



A Blond Absolu családra jellemző havasi gyopár kivonat nem hiányozhat ebből az új krémhajfürdőből sem. Emellett a finom összetevő mellett az alkotók hialuronsavval gazdagították ezt a formulát, hogy a szőkített hajat gyengéden tisztítsa, így a hajmosás nem viseli meg a tincseket. Lágy, gazdag és krémes textúrájú különlegesség ez a sampon, ami sűrű habot képez, így kényezteti a hajrostokat. Megakadályozza a hajszálak súrlódását hajmosás közben, miközben mélyen hidratál és selymessé varázsolja azt. Használat után teltebbnek és egészségesebbnek fogja érezni a haját. A haj szerkezete megújul, gátolja a töredezést és a szöszösödést. Így használja: A samponos hajmosás előtt vigye fel a nedves fejbőrére és a hajtövekre, majd alaposan masszírozza be. Ezután öblítse le, majd a teljesebb hatás érdekében alkalmazza a Masque Cicaextreme pakolást.

Fantasztikus pakolást fedezhet fel, ha megismeri ezt a krém-gél állagú újdonságot. Segít megerősíteni a szőkített haj szerkezetét, intenzíven megújítja a hajrostokat. Mélyen hidratál és feltölti a hajat. Hialuronsavval és havasi gyopár olajjal gazdagított formulája segít megerősíteni a hajrostok ellenállóképességét, megelőzve ezzel a töredezést és a szöszösödést. Használatával a haj kezelhetőbbé és fésülhetőbbé válik. A Cicaextreme pakolás használata elsősorban kémiailag igénybevett, és érzékennyé vált szőke hajra ideális, mivel segít csökkenteni a szőkített haj porózusságát, lezárja a kutikula nyitott lemezkéit, ezzel egészségesebb megjelenésűvé varázsolja a hajat. A hajszálak testesebbnek, fényesebbnek és simábbnak tűnnek a tövektől egészen a hajvégekig Így használja: Hajmosás után vigye fel a teljes hajhosszra és a hajvégekre is. Hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le.

Ez a csodás, könnyű, hajban maradó szérum éjszaka fejti ki a hatását. Szintén hialuronsavat és havasi gyopár kivonatot tartalmaz. Intenzíven regenerálja az igénybe vett hajat, csökkenti alvás közben a szőkítés okozta sérülések arányát a hidratáltabb és erősebb szőke haj eléréséért. Könnyű krém-gél textúrája védőpajzsot von a hajszálak köré, csökkentve ezzel a haj és a párna közti súrlódást. Ezzel megvédi a hajat a töredezéstől és a szöszösödéstől. Haja ennek köszönhetően gyönyörű és erős marad ébredés után. Így használja: Ezt a gyorsan beszívódó szérumot lefekvés előtt kell felvinni a hajhosszra és a hajvégekre. 2-4 pumpanyomásnyi szérumot oszlasson el a haj hosszán és a hajvégeken. Ne öblítse le sem este, sem másnap reggel, a szérum a hajban marad.

Szintén egy hajban maradó termék ez a mélyápoló olaj. A szőkített haj számára akár 230 °C-ig is megbízható hővédelmet nyújt. Azonnal lezárja a kutikula nyitott lemezkéit, csökkenti a szöszösödés mértékét és belülről táplálja a hajrostokat. Ezáltal a haj szerkezetében szinte azonnal változás következik be: megerősödik, és sokszor fényesebbé válik. A mélyreható ápolásért, hidratálásért ebben a termékben is a havasi gyopárból kivont olaj gondoskodik. Az olaj puhává teszi a hajat. Így használja: Hajmosás után a törölközőszáraz hajon és a hajvégeken oszlassa el az olajat, és ne öblítse ki. Száraz hajon is kifejti hatását, a hajápolási rutin utolsó lépéseként. Ekkor sem kell kiöblíteni.

Fedezze fel ezt a négy csodás újdonságot, szerezze meg csomagban, vagy akár-külön-külön is. Nézzen körül webáruházunkban és lepje meg magát a Kérastase Blond Absolu újdonságaival.