Amellett, hogy vásárlóink számára prémium minőségű hajápolási termékeket kínálunk, fontos számunkra Földünk védelme is. Ennek érdekében hamarosan egy olyan fontos lépést teszünk, amit már régóta tervezünk.

Környezettudatosnak lenni nem csak üzleti döntés

A csomagolás az első a weboldalunk után, amellyel a vásárlóink találkoznak, és amelyből véleményt alkotnak. Természetesen eddig is igyekeztünk minden igényt kielégíteni, de tudjuk, a vásárlóknál manapság már nem a csomag nagysága, formája, színe számít leginkább. Ennél ma már sokkal tudatosabbak a vásárlók, így újítani kell ezen a téren is, nem elég a termékek területére fókuszálni. A vásárlóink többsége a környezettudatos életmódot preferálja, háztartásukban is próbálnak minél kevesebb szemetet felhalmozni. Egy kutatás szerint az emberek 70%-a igyekszik csökkenteni a műanyagszemét-termelését. Ehhez igyekszünk idomulni egy döntéssel, ami részünkről most nem csak üzleti döntés, hanem a fenntarthatóságot tartjuk szem előtt.

Az újdonságok már csak karnyújtásnyira vannak

Nem mondunk azzal újat, hogy a műanyagok megítélése egyre rosszabb az egész világon. Előállításukat, használatukat egyre több országban igyekeznek minimalizálni. Számunkra is elérkezett az idő, hogy tegyünk a Földünkért, környezetünkért, és nem utolsó sorban minden kedves vásárlónkért.

Lássuk, mik is ezek az új, környezetbarát csomagolások:

  • Az eddig alkalmazott műanyag térkitöltő párnákat 100%-ban környezetbarát, újrahasznosított Fillpak papírra cseréljük. Ez az anyag fenntartható származású, FSC (Forest Stewardship Council) jelzéssel ellátott. Ez a felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer szavatolja, hogy az erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak betartják a szervezet szabványait és előírásait, s az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.

  • Megválunk az eddig alkalmazott buborékfóliától, ehelyett bevezetjük a külföldön is népszerű Geami Wrapet. Ez az anyag nemcsak műanyagmentes, de rendkívül rugalmas is. Ezen tulajdonságának köszönhetően pedig sokkal kevesebbet kell használni belőle, mint más, merev papírcsomagolások esetén. Nem elhanyagolható, hogy a megjelenése esztétikus és modern, így a csomagjaink kibontása ezentúl igazán különleges élmény lesz.

Bízunk abban, hogy új, környezetberát, műanyagmentes csomagolásunkkal nagy lépést teszünk környezetünk és Földünk védelme érdekében.

Várjuk Önt webáruházunkban, válasszon exkluzív hajápoló termékeink közül.