Ahogy közeleg a karácsony, egyre jobban elhatalmasodik rajtunk a bizonytalanság érzése. Szeretnénk valami igazán személyre szabott ajándékot választani a szeretteinknek, ugyanakkor jó érzéssel töltene el az, hogy tudjuk, számára hasznos dologgal leptük meg. A Redken idei karácsonyi csomagjai a szépség szolgálatába álltak, bizonyosan nagyon örül nekik, akinek ott díszelegnek majd a fa alatt.

REDKEN ACIDIC BONDING KARÁCSONYI CSOMAG

A vegyi hatásoktól elgyengült haj megoldástermékei az Acidic Bonding Concentrate család tagjai. Fantasztikus választás, hiszen segítenek átalakítani és megújítani a haj szerkezetét, erősítve a hajrostokat. A karácsonyi csomagban három termék kapott helyet, amelyeket egy ajándék kozmetikai táskában kap meg a megajándékozott.

A Redken Acidic Bonding Concentrate karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken Acidic Bonding Concentrate sampon 300 ml
   - Redken Acidic Bonding Concentrate kondicionáló 300 ml
   - Redken Acidic Bonding Concentrate hajban maradó ápoló 150 ml
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN ALL SOFT KARÁCSONYI CSOMAG

A száraz, törékeny hajszálak számára nagyon fontos a hidratálás, az intenzív ápolás. Ebben segít a Redken All Soft karácsonyi csomag, ami csupa olyan terméket tartalmaz, amelyek rugalmassá, kezelhetőbbé teszik a hajtincseket és javítják az egész haj állapotát. A csomag termékeit ajándék kozmetikai táskába rejtettük.

A Redken All Soft karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken All soft sampon 300 ml
   - Redken All soft kondicionáló 300 ml
   - Redken One United ápoló spray 150 ml
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS KARÁCSONYI CSOMAG

A festett haj örök dilemma. Sokszor hiába a szép hajszín, ha nem tudjuk megóvni azt. A Redken Color Extend Magnetics termékcsalád tagjai festett, színezett hajra jelentenek megoldást. Védik a szín frissességét, hosszan megtartva a pigmentációt, miközben a haj vitalitását is maximumra emelik. A termékcsaládot most ajándék kozmetikai táskában vásárolhatja meg.

A Redken Color Extend Magnetics karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken Color Extend Magnetics sampon 300 ml
   - Redken Color Extend Magnetics kondicionáló 300 ml
   - Redken Color Extend Magnetics hajmaszk 250 ml
   - Redken AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN EXTREME LENGTH KARÁCSONYI CSOMAG

A gyenge és törékeny haj minden nő életét megkeseríti, hiszen nagyon nehéz formázni, és egészségtelen hatást is kelthet. A Redken Extreme Length csomag termékei erősítik a hajat egészen a gyökerektől a hajvégekig. Bónusz tulajdonság, hogy a haj természetes növekedését serkentik, így rövid idő elteltével dúsabb és ápoltabb kinézetű lehet a hajkorona. A termékek ajándék kozmetikai táskában érkeznek.

A Redken Extreme Length karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken Extreme Length sampon 300 ml
   - Redken Extreme Length kondicionáló 300 ml
   - Redken Extreme Length hajban maradó hajápoló 150 ml
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN ONE UNITED KARÁCSONYI CSOMAG

Minden hajtípusnak szüksége van az ápolásra. Ebben nyújtanak segítséget a Redken One United csomag termékei. A One United ápoló spray 25 féle előnyt biztosít a hajnak, a többfunkciós Oil for all hajspray pedig azonnali ragyogást biztosít. A csomagban egy ajándék hajkefét is talál, amit a termékek mellé egy ajándék kozmetikai táskába tettünk.

A Redken One United karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken One United ápoló spray 150 ml
   - Redken Oil for all hajolaj 100 ml
   - AJÁNDÉK hajkefe
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN BREWS DAILY SKIN KARÁCSONYI CSOMAG

A férfiakról sem feledkeztünk el, hiszen nekik is szükségük van a mindennapi ápolásra. A Redken Brews Daily Skin csomagban sampont, borotválkozás utáni balzsamot, valamint szakáll- és bőrápoló olajat találhat. A termékek kellő ápolást nyújtanak a bőr és a szakáll számára, puhává teszik a szőrzetet és csökkentik a szöszösödést. A termékeket ajándék kozmetikai táskában szállítjuk.

A Redken Brews Daily Skin karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken Brews sampon mindennapi használatra
   - Redken Brews borotválkozás utáni balzsam
   - Redken Brews szakáll- és bőrápoló olaj
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


REDKEN BREWS THICKENING KARÁCSONYI CSOMAG

Ajándék kozmetikai táskába rejtettük a férfiak számára megalkotott Redken Brews Thickening termékeket. Elvékonyodott hajra, érzékeny fejbőrre ajánljuk őket. Rövid idő alatt visszaállítják a haj sűrűségét, megakadályozzák a hajszálak elvékonyodását és a hajhulllást is.

A Redken Thickening Brews karácsonyi csomag tartalma:

   - Redken Brews Thickening sampon
   - Redken Brews Thickening hajspray
   - Redken Work Hard hajformázó krém
   - AJÁNDÉK kozmetikai táska


Válasszon kedvére csodás karácsonyi csomagjainkból, vagy böngésszen termékeink közt, hogy megtalálja azt az ajándékot, amellyel szeretné meglepni szeretteit vagy saját magát.