Egyre több ember érez felelősséget a bolygónk védelme iránt. A tendencia a nagy és kis cégeket is érinti, egyre több vállalkozás gondolja úgy, többet tehetne a Földért. Természetesen a hasznosat összekötik a kellemessel, ahogy a Redken és a L’Oréal esetében is történt.

A Redken-megújulás

Manapság a nők professzionális megoldásokat keresnek a hajproblémákra. Azt akarják, hogy a hajápolóik ne csak hatásosak legyenek, hanem prémium minőségűek is. Korunk Redken nője egyfajta manifesztumként tekint a hajkoronájára. Ha megváltoztatja a frizuráját, azért teszi, hogy kihozza magából a maximumot. Tudja, hogy a haj nemcsak a teste része, hanem valami olyasmi, ami hozzásegíti a siker eléréséhez. Nem áll be a sorba, hanem a saját útját járva valósítja meg álmait, mutatja meg stílusát és személyiségét. Független és ambíciózus, a legjobbat akarja.



Pont ezért választja a Redken megújult termékeit! A hajstylistok és profi fodrászok által is ajánlott termékek olyan korszakalkotó hajápolási termékek, amelyek minden hajtípus igényeit kielégítik. Ám a Redken nem érte be ennyivel! A hajápoló termékek csomagolását a beltartalom igényességéhez alakítva egységesítették, harmonizálták. A samponok és a kondicionálók egységesen 300 ml-esek lettek, közel 100%-ban újrahasznosított pcr pet flakonokban, amelyek nem terhelik le a gyártóüzemet. A gyártás során immár 47%-kal kevesebb vizet használnak fel, és a felhasznált víz 100%-át újrahasznosítják. A márka minden, az USA-ban gyártott samponja és kondicionálója Silver Cradle vagy Cradle CertifiedTM tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez az egyik legelismertebb termékszabvány, amelyet biztonságos, fenntartható és felelősségteljes gyártási folyamatokkal előállított termékek kaphatnak meg. Odaítélésekor öt minőségi kategóriát vizsgálnak az emberi és környezeti egészség területén: a termékek előállításához felhasznált alapanyagok egészségre gyakorolt hatását, a termékek csomagolásának újrahasznosíthatóságát, a gyártás során alkalmazott vízgazdálkodást, megújuló energiaforrások felhasználását és a társadalmi igazságosságot (beszállítók / emberi jogok tiszteletben tartása). A termékek fentebb felsorolt kategóriákban mutatott teljesítménye alapján a terméktanúsítás öt szintje érhető el a termékek számára: alap, bronz, ezüst, arany, platina. A Redken termékei ezüst kvalifikációt értek el.

A L’Oréal Professionnel Serie Expert termékcsalád megújulása


A L’Oréal Professionnel egyet jelent az igényességgel. A Serie Expert termékcsalád megújulása egy újabb mérföldkő a márka életében. A hajápolók csomagolása mostantól komoly előírásoknak megfelelve, közel 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A termékek gyártásakor csökkentették az elsődleges műanyagok felhasználását. Az európai gyárban a termékek gyártása szénsemleges, a burgosi szárazgyárban pedig a vízfelhasználás csökkent minimálisra.Mostantól ön is a megújult csomagolásokban vásárolhatja meg webáruházunkban a Redken és a L’Oréal Professionnel Serie Expert termékeit. A megszokott, prémium minőségű hajápolók megvásárlásával most a környezetét is óvhatja, így csökkentve ökológiai lábnyomát.


Nézzen körül nálunk, és válassza ki a környezetkímélő megoldást hajkoronájáért!