A FRISSESSÉG LENYŰGÖZŐ ÉRZÉSE 

Semmi sem fogható a frissen mosott haj érzéséhez. Szinte már borzongató, amikor kifogástalanul tiszta, nagyszerű illatú hajjal kilépünk a szalonból vagy a zuhany alól, és kisétálunk a nagyvilágba. Hajunk frissességének köszönhetően olyan pehelykönnyűnek érezzük magunkat, mint maga a levegő. Ám azok, akiknek fejbőre zsírosodásra hajlamos csak rövid ideig élvezhetik ezt az érzést. Az ő hajuk sajnos nem tudja sokáig megőrizni a frissességét.

Törje meg a nem megfelelő termékekkel való állandó hajmosás ördögi körforgását. A Kérastase bemutatja a három termékből álló SPECIFIQUE DIVALENT termékcsaládot, amely segít helyreállítani a megfelelő faggyúszintet, miközben hidratálja a száraz hajhosszt és selymessé, táplálttá, egyúttal hosszan tartóan friss érzetűvé teszi.

 

A FRISSESSÉG TUDOMÁNYOS HÁTTERE

Specifique Divalent termékcsalád valamennyi tagja aminosavakkal gazdagított, hogy a hajápolási rutin minden lépésénél biztosítani tudja a megfelelő erőt, valamint a nélkülözhetetlen egyensúlyt a haj és a fejbőr számára. A kettős hatású aminosavak kiegyensúlyozzák a termékek pH-értékét és megvédik a hajat az oxidatív károsodástól. Az aminosavak azonnali ápolást biztosítanak a hajrostoknak, kondicionálják és erősítik a hajat, miközben növelik a hajszálak nedvességmegtartó képességét azok selymes tapintásának és rugalmasságának megőrzéséért.

 

3 LÉPÉS A FRISSESSÉGHEZ

A zsíros fejbőr és haj ápolására kifejlesztett regeneráló kezelésnek köszönhetően a haj hihetetlenül friss, selymes és fényes lehet.



  • Tisztítás: A mindennapi használatra alkalmas Bain Divalent felfrissíti a fejbőrt, miközben helyreállítja a kiegyensúlyozott faggyúszintet. A hajfürdő helyett hetente egyszer használja az Argile Équilibrante tisztító agyagot a haj és a fejbőr mélyreható megtisztításáért, valamint a felesleges faggyú eltávolításáért. Mindkét termék tőemelő hatású és friss érzetet ad a hajnak.
  • Ápolás: A Masque Réhydratant gél-pakolás összetételét úgy fejlesztették ki, hogy megfelelő hidratálást és könnyű fésülhetőséget biztosítson a hajhossznak anélkül, hogy fokozná a faggyútermelést. Használata után a haj selymes tapintású és ragyogóan fényes.