Annyira jó érzés az a tudat, hogy ha nincs elég időnk hajat mosni egy fontos találkozó előtt, van más lehetőségünk arra, hogy a frizuránk tökéletes legyen. Ez pedig a szárazsampon. Most pedig ön is kipróbálhatja a legújabb Kérastase szárazsampont, a Fresh Affairt.

Szilárd sampon vagy szárazsampon – mi a különbség?

A szilárd sampon leginkább a szappanhoz hasonlít. A szárazsampon azonban legtöbbször aeroszol, vagy pumpás kivitelben kapható. A szilárd samponhoz szükséges víz használata is, a szárazsamponnak viszont nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá víz. A szárazsampon jobban hasonlít egy hajformázóra, mint egy samponra. A száraz sampon használata nagyon egyszerű. Egyszerűen a hajra kell permetezni, és nem kell kiöblíteni. A kezünkkel eloszlatjuk, és elég csak kifésülni a hajból, máris friss érzést kelt használat után. Így tényleg nagy szolgálatot tesz akkor, ha épp nincs meleg víz, épp utazunk valahova (nemsokára talán tényleg lehet majd). Nagyon jó választás akkor is, ha a haj gyorsan zsírosodik, és ódzkodunk a mindennapos hajmosástól. Ebben az esetben a szárazsamponnal kiválthatjuk a normál hajmosást egyszer-kétszer a héten. Szintén segít érzékeny, allergiára hajlamos fejbőr esetén, mivel a használata után a frizura nem igényel hajszárítást. Akkor is megkönnyíti a készülődést, ha csak a haj egy részének felfrissítésére van csak szükség.

Hogy működik a szárazsampon?

Amikor a szárazsampon a hajra kerül, a komponensei azonnal működésbe lépnek. Felszívják a haj felületén található faggyút, és magukhoz kötik a korpát. Egy fésüléssel eltávolíthatóvá válnak így az elhalt hámsejtek és a szennyeződések. A szárazsampon volument kölcsönöz a hajnak, mivel a hajtöveknél megemeli a hajszálakat. A frizura kevés időráfordítással előállítható.

Kérastase Fresh Affair – A narancsvirág illatával

Neroli, vagyis narancsvirág csodás, friss illatát érezheti, ha használja a Kérastase legújabb szupertermékét, a Fresh Affairt. Ellenállhatatlan illat ez, amely a keserűnarancs virágaiból nyert illóolajnak köszönhető. Ez a királynők illata. A neroli illóolajat gyakran használják az aromaterápiában. Segítséget nyújthat olyan időszakokban, amikor maga alá gyűr minket a stressz, a depresszió vagy az idegeskedés. Vegyük sorra az összetavőket, amelyektől olya különleges ez a szárazsampon: A Fresh Affairben lévő E-vitamin óvja a hajat és a fejbőrt a kiszáradástól, segíti megőrizni a haj és a fejbőr egészségét. A rizskeményítő magába szívja a felesleges faggyút a hajról és a fejbőrről, miközben volument és friss érzetet biztosít a haj számára. A neroli keveredik más citrusok, illatos gyanta és levendula illatával, ellenállhatatlan frissességet és nőiességet kölcsönözve a terméknek.


4 ok, amiért válassza ön is a Kérastase Fresh Affairt

  • Frissítő érzést nyújt a haj elnehezítése nélkül.
  • Felszívja a felesleges faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a hajszálakat vagy a fejbőrt.
  • Nagyon egyszerű használni.
  • Ellenállhatatlan az illata.

Frissüljön fel percek alatt a Fresh Affair szárazsamponnal. Csak rázza fel a flakont, permetezzen igény szerinti mennyiségű szárazsampont a hajára. Masszírozza át kézzel az egész fejbőrt, és várjon egy keveset, mielőtt átfésüli a hajat. Nem kell kiöbílteni. Fontos megvárni azt a néhány percet, amíg az összetevők működésbe lépnek, és megteszik a kellő hatást. A hajkorona friss lesz, könnyen kezelhető, tényleg olyan, mintha hagyományos módon hajat mosott volna.

Válassza Ön is a kényelmet, és a Kérastase Fresh Affairt!