Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be a divat terén, más az ideálja. Egy dolog azonban biztos, mégpedig az, hogy az egészséges, hosszú, dús, gyönyörű haj mindenkinek tetszik, kivétel nélkül. Tudta, hogy ez elérhető a szervezet számára optimálisan összeállított vitaminkomplexekkel? Válassza ki az Önnek valót!

Édes megoldás a gyönyörű hajért - HairBunny® Hajvitamin


A világ rohan, mi pedig tele vagyunk feszültséggel, stressz-szel, valamint fehérjéből és tápanyagokból sem fogyasztunk elegendő mennyiséget, ami sokféle hiánybetegséget okozhat, valamint hajhulláshoz is vezet. Túl sok sót és cukrot fogyasztunk, vagy épp drasztikus diétákba vágunk bele, és át sem gondoljuk, ezek milyen problémákhoz vezethetnek a későbbiekben. A hajszálaink elvékonyodnak, majd egyre többet veszítünk el. A haj elveszíti természetes szépségét, mivel nem tudunk védekezni az azt érő külső hatások ellen. Töredezetté, fakóvá válik, ami persze rányomja a bélyegét a mindennapokra is. Ám létezik egy édes, finom megoldás, a bogyós gyümölcs ízű, kisnyuszi formájú gumivitamin, a HairBunny®. A benne lévő kulcsfontosságú összetevők, mint a biotin, folsav, niacin, E-Vitamin a további vitaminokkal és ásványi anyagokkal kombinálva egy tökéletes formula a haj számára, ami hozzájárul a normál haj és bőr fenntartásához.

A gyártó minimum három hónapos kúrát javasol, ugyanis a vitaminkomplexnek be is kell épülnie a haj szerkezetébe, csak így tudja kifejteni jótékony hatását. Jó hír, hogy a vitamin hatása már 2 hét után látszik, hiszen már ennyi idő is elég ahhoz, hogy a haj dúsabb, fényesebb legyen, sőt, még a bőr is szebb lesz, hidratáltabb, revitalizáltabb. Két hónap után a haj egyre gyorsabb növekedésnek indul, dúsabb, erősebb lesz és a hajhullás is lényegesen visszaszorul. Három hónap után a haj állapota stabilabb lesz, megáll a hajhullás és a töredezés.

Ismerje meg közelebbről ezt a finom, gyümölcsös vitamint!

Álomszép hajból valóság – Magic Hair, Magic Hair Max, Magic Hair for Man, Magic Hair Splash


Viszlát hajhullás, hello hosszú haj! Ön is mindig meseszép hajkoronáról álmodott? Arról, hogy nem fullad káoszba a hajápolás, hanem minden játszi könnyedséggel történik majd? A Magic Hair hajnövesztő vitamin olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek a természetben is megtalálhatók, és olyan natúr összetevőket, mint a búzacsíra- és aranyköles kivonat, valamint a kovaföld. A multivitamin hatóanyagai egymást erősítik, így segítik a szervezetet az egészséges működésben. A koncentrált összetételnek köszönhetően felgyorsulhat a haj növekedése, a vitamin csökkenti a hajhullást, így dúsabb haj a jutalom. A vitamin komplex a körmök és a bőr szépségéhez is hozzájárul.

A Magic Hair Max 5 összetevővel többet tartalmaz, mint a Magic Hair. Maximális erővel képes szembeszállni a hajtöredezéssel, és a hajhullással. A haj gyorsan és látványosabban növekszik.

A Magic Hair for Man férfiak számára nyújthat megoldást a kopaszodás lassítására. 
A Magic Hair Splash egy szépségital, ami pezsgőtabletta formában, eper és citrom ízben segíti a haj, a bőr és a köröm egészséges állapotának kialakulását.


Az egészséges és erős hajért – Vitaful HAPPY HAIR


A finom, vadcseresznye ízű zselés multivitamin tízféle vitaminnal, biotinnal, folsavval, cinkkel és jóddal segít elérni az áhított szépséges és egészséges hajat. Vegán termék, ami ráadásul laktóz-, glutén-, szója-, mesterséges színezék- és tartósítószer-mentes. A termék gyártója minimum háromhónapos kúrát javasol, de folyamatosan is lehet szedni. Ez nem nehéz, hiszen nagyon finom, gumicukor állagú termékről van szó.
  • Véd – C- és E-vitaminnal, amelyek erős antioxidánsok
  • Ápol – A-vitamin tartalma hozzájárul a fejbőr hidratáltságának fenntartásához és egészségéhez.
  • Táplál – A B-vitaminok, a cink és a jód segítik a hajnövekedést.
  • Erősít – extra mennyiségű biotinnal segít meggátolni a hajhullást.