„Most Loved”, vagyis leginkább kedvelt. Ezzel a két szóval jellemzi a Kérastase azt a 10 terméket, amelyet a vásárlók a legtöbbször választanak a termékpalettáról. Ez a TOP 10 termék a leggyakoribb hajproblémákra kínál megoldást, köztük mindenki megtalálja, amire szüksége van. Ismerje meg őket ön is.


1. Kérastase Elixir Ultime Originale hajolaj 100 ml:

Az Oléo Complexe technológia 4 értékes olajból tevődik össze, melyeknek köszönhetően a haj selymesen puha, lágy tapintású lesz. Újraéleszti a haj természetes erejét, biztosítja a hajszerkezet mély ápolását, és hosszan tartó fényt ad a tincseknek. Ezt a terméket leginkább a fényét vesztett, élettelen, szálkás és durva tapintású haj ápolására, regenerálására fejlesztették ki.

2. Kérastase Blond Absolu Fondant Cicaflash tej 250 ml:
Ezt az intenzív hatású hajápoló tejet szőkített és melírozott hajra alkották meg. Hialuronsavat tartalmaz, ami belülről tölti fel a hajrostok repedéseit, ezzel javítja a hajszálak felszínének minőségét. A másik értékes hatóanyaga a havasi gyopár kivonat, ami antioxidáns hatásának köszönhetően óvja a hajat a sérülésekkel szemben, puhítja, nyugtatja az igénybevett hajrostokat

3. Kérastase Nutritive 8h Night Magic szérum 90 ml:
Fantasztikus éjszakai szérum sérült, töredezett hajra. Nem igényel öblítést, éjszaka fejti ki a hatását, mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van. Javítja a haj minőségét, fényessé, bársonyossá teszi és regenerálja is.
Az Egyesült Államokban az ELLE magazin felmérése alapján 2021 legjobb samponja lett! Vékony szálú, normál és zsírosodásra hajlamos haj egyszerűen fellélegzik a használata után, nem véletlen hát, hogy ennyire imádják a vásárlók. Gyömbérgyökeret és havasi gyopár őssejteket tartalmaz. Intenzíven táplálja a bőr és a haj sejtjeit, serkenti a haj növekedését és megerősíti a szerkezetét. Óvja a hajat a sérülésekkel szemben, puhítja, nyugtatja az igénybevett hajrostokat.

5. Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme krémsampon 250 ml:
Ez a lágy, gazdag és krémes textúrájú sampon, szőkítés után ideális. Hialuronsavval gazdagították, hogy tökéletes, egyben gyengéd tisztítást biztosítson az igénybevett világosított hajnak. Mélyrehatóan hidratál és hozzájárul a hajszálak selymes tapintásához, megújítja, egyúttal óvja a szőke hajrostok szerkezetét a testesebbnek és egészségesebbnek érződő hajért.

6. Kérastase Résistance Extentioniste Bain sampon 250 ml:
Ezzel a samponnal hatékonyan tisztíthatja a fejbőrét, illetve a haját egészen a hajtövektől a hajvégekig. A Kérastase egyik legnépszerűbb terméke a haj növekedéséért és megerősítéséért. Visszaadja a haj természetes szépségét.

A Bain Densité hajtömegnövelő sampon célja, hogy visszaállítsa a haj struktúráját, terjedelmet adjon a tincseknek, miközben fényessé és ragyogóvá varázsolja az egész hajtömeget. Feléleszti a hajhagymákat és megerősíti a hajszálak rugalmasságát is. Testesíti, vastagabbá teszi a hajszálakat, anélkül, hogy elnehezítené azokat. A tökéletes, erős hajkoronáért ez a legjobb választás!

Intenzíven hidratáló hajpakolás, ami regenerálja a hajszálakat, selymes tapintásúvá varázsolja a tincseket és az illata is fantasztikus. Megmosott hajon kell alkalmazni. A hatóidő letelte után ki kell öblíteni és élvezni a hatását.

9. Kérastase Resistance Force Architecte Ciment Thermique hővédő krém 150 ml:
Ez a krém hő hatására aktiválódik, ennek köszönhetően, míg belülről megerősíti, addig kívülről újjáépíti a a gyenge, sérült hajszálakat. Ezzel együtt védelmet biztosít a hő káros hatásai ellen, valamint véd a töredezettségtől is. Megkönnyíti a haj szárítását, illetve formázását is. A krém használatával tartós eredmény érhető el, hiszen még 5 hajmosás után is érezhető, hogy a hajkorona sima, fényes és egészséges. Használatkor nem kell kiöblíteni.

Intenzív hidratálással és táplálással biztosítja a haj fényűző újjászületését. Gyengéden eltávolítja a fejbőrről és a hajról a szennyeződéseket. Ennek köszönhetően a haj ellenállóvá, ragyogóan fényessé és selymes tapintásúvá válik. Az illata egyszerűen csodás, hiszen a hajfürdő a tearózsa, a balsafa és a pézsma illatainak felejthetetlen érintését hagyja a hajon. Csodálatos volument kölcsönöz a hajnak, miközben visszaadja annak tökéletes rugalmasságát még a fénytelen, fakó és az öregedés jeleit mutató haj esetében is.


Bármilyen hajproblémával küzd is, a TOP 10 Kérastase-termékek között bizonyára Ön is megtalálja azt, amely megoldást kínál. Nézzen körül webáruházunkban, és ajándékozza meg magát a problémamentes hajkorona érzésével!