Göndör a haja, de sosem elégedett a fürtökbe tömörülő, nehezen kezelhető tincsektől? Szeretné, ha a haja könnyen kezelhető, ragyogó és csodás lenne minden nap? Akkor a Kérastase Curl Manifesto termékcsaládot Önnek találták ki! Ismerje meg a termékeket közelebbről!

A nők sosem elégedettek teljesen a külsejükkel. Mindig találnak valamit, amin változtatni szeretnének. A tapasztalatok szerint a haj, a frizura az egyik olyan dolog, ami sosem megfelelő: akinek egyenes, göndör, hullámos hajat szeretne, akinek pedig göndör, az egyenes, sima fürtökről ábrándozik. A göndör és az afro haj kezelése nem egyszerű, ugyanakkor, ha jól karbantartják, meghálálja a törődést.

Az afro haj
Nehezen kezelhető hajtípus, vastag és sűrű. Gyorsan nő, így ápolása különös odafigyelést igényel. Hidratálásra, magas vitamin- és ásványi anyag-tartalmú ápolókra van szüksége.

A göndör és hullámos haj
Egy fokkal könnyebb kezelni, mint a sűrű és vastag afro hajat, de még így is meggyűlhet a baja vele. Szintén fontos hidratálni, és megfelelő ápolást biztosítani a fürtöknek.

Ha szeretne csodás hullámos, göndör fürtöket, probléma nélkül, olvasson tovább, és ismerje meg a Kérastase legújabb termékcsaládját. Íme, a Curl Manifesto!



A Curl Manifesto olyan professzionális termékcsalád, amely kiemeli a haj természetes textúráját. Hatékony összetevői tökéletesen táplálják és megerősítik a hullámos, a göndör és az afro hajat.

A Kérastase most 7 új termékkel bővítette palettáját. Ezek tökéletesen, akár 83%-kal intenzívebben* hidratálják a hajat anélkül, hogy elnehezítenék azt. Definiálják és megerősítik a hullámos vagy göndör loknikat. Akár 87%-kal kevesebb töredezett hajszál* és 81%-kal kevésbé szöszösödő haj*!

Fantasztikus összetevők a vitalizált hajért
A Curl Manifesto termékek formulája kizárólag a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza a haj természetes textúrájának kihangsúlyozásáért: Manuka mézet és ceramidokat.

KÉRASTASE CURL HUILE SUBLIME REPAIR HAJOLAJ






Többfunkciós haj- és fejbőrápoló olaj, amely tápláló olajok elegyét tartalmazza, hogy az ön haja megfelelően hidratált, fényes lehessen. Használata a hajápolási rutin bármelyik lépésénél ajánlott. Ajánljuk akkor, ha a haja lelapulásra hajlamos, száraz és sérült. Ez a hajolaj felveszi a harcot a szöszösödéssel, selymessé és könnyen kezelhetővé varázsolja tincseit. Ápolja és nyugtatja a fejbőrt, segít megőrizni annak egészségét, ugyanakkor a hajtöredezés mértékét is csökkenti. Segít a haj kifésülhetőségében. Nem zsírosítja a hajat. Hajmosás előtti, éjszakai ápolóként is használható. Kiválóan regenerálja a hajrostokat és a fejbőrt.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO BAIN HYDRATATION DOUCEUR SAMPON






Könnyű, hidratáló sampon, ami gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket. Megőrzi a hajszálak természetes lipidtartalmát és a fejbőr egészségét. Nem nehezíti el a hajat, hanem elősegíti annak növekedését. Volument biztosít a göndör hajtincseknek, fényessé és egészséges kinézetűvé teszi a fürtöket.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO CRÈME DE JOUR FONDAMENTALE HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓ






Nappali, hidratáló, szöszösödésgátló, hajban maradó ápoló, ultrakönnyű, krémes állagú termék, amely a hidratálás mellett, hővédelmet is biztosít a hajnak. Nem nehezíti el a hajat, hanem regenerálja és táplálja a hajrostokat, miközben 24 órás párataszító védelmet biztosít. Természetes megjelenésű, rugalmas, hosszan tartó loknikat varázsol, amelyek kellően rugalmasak és fényesek maradnak.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO FONDANT HYDRATATION ESSENTIELLE KONDICIONÁLÓ






Könnyű, hidratáló, tápláló kondicionáló, ami eddig még nem tapasztalt, kivételes hidratálást biztosít a göndör lokniknak a haj elnehezítése nélkül. Fokozza a haj rugalmasságát és segíti a haj gyengéd kifésülését. Segítségével még a legkócosabb, könnyen gubancolódó haj is könnyen fésülhetővé válik. Volument és formát ad a göndör tincseknek, miközben kihangsúlyozza a rugalmasságukat. Csökkenti a szöszösösdés mértékét és párataszító hatása is van.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO GELÉE CURL CONTOUR HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓ GÉL-KRÉM






A loknik formáját kihangsúlyozó, definiáló gél-krém, ami a krémek hidratáló és a gélek fixáló tulajdonságait ötvözi, a haj 24 órás szöszösödés elleni védeleméért. Kihangsúlyozza a göndör loknik természetes formáját, és megőrzi a tincsek volumenét anélkül, hogy kemény érzetűvé tenné a hajat. 24 órán át fixálja a loknik formáját, kellemes tapintásúvá teszi a hajat, valamint tündöklő fényt biztosít a fürtöknek. A haj könnyen formázhatóvá és kezelhetővé válik.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO MASQUE BEURRE HAUTE NUTRITION HAJMASZK



Extra gazdag, tápláló hajpakolás, ami fokozza a hajrostok rugalmasságát és megerősíti a törékeny göndör loknikat, ennek köszönhetően pedig megelőzi a töredezésüket. Megújítja a hajszálak szerkezetét és hosszan védi a hajat a töredezettség ellen. Selymes tapintást, és ragyogó fényt kölcsönöz a göndör tincseknek, valamint fokozza a hajrostok rugalmasságát.


KÉRASTASE CURL MANIFESTO REFRESH ABSOLU FRISSÍTŐ ÁPOLÓ SPRAY






Frissítő spray, könnyű permet, ami azonnal hidratálja a hajat, definiálja a göndör loknik formáját, fényt és rugalmasságot biztosít a hajnak két hajmosás között. Nem nehezíti el a hajat és nem hagy benne termékmaradványokat. Megőrzi a haj nedvességtartalmát és puha tapintást kölcsönöz neki, valamint csökkenti a haj szöszösödésének mértékét a tökéletes kezelhetőségért és a frizura ragyogó fényéért. 24 órás párataszító védelmet biztosít.


*Műszeres teszt a Bain + Masque + Refresh Absolu használata után

Ha nehezen kezelhető, hullámos, göndör, vagy afro haja van, próbálja ki most a legújabb Kérastase termékcsaládot. Webáruházunkban mind a hét terméket megtalálja.